22/5/08

Rita Pavone



la veritat és que ahir «Nueve reinas» em va encantar i m'hagués agradat més si l'hagués pogut veure sense estar una mica borratxa i sense la Tona a la falda exigint que li acaricièssim el cap... Quan pugui escriuré alguna entrada que realment valgui la pena.



8 comentaris:

Anònim ha dit...

Mare de Dèu!
Una mica borratxa per un got de vi!! La veritat es que m'ho vaig passar bè, tindrem que vuere una altra peli, no? Amb mès vi o directamente Martini?

Unknown ha dit...

Sí, què passa? I no, no era només 1 copa de vi! Primer m'havia begut una clara, després al sopar vi rosat i després al cau del llop vaig beure un "bol de cereals" ple de vi blanc ...

El proper cop anem directament al Martini i potser no acabo tan beguda

Anònim ha dit...

No, no ni ho pensis això, si el que mola es veuret borratxa, el proxim dia una ampolla per cadascu i veruas quines rialles!!

Unknown ha dit...

no sé, després us queixeu i tal... m'ho penso

Anònim ha dit...

Queixat? Qui ha fet tal cosa?

Unknown ha dit...

bé, no sé si us heu queixat així queixar-se però sí que segur que feu comentaris del tipus: què borratxa estava i el pitjor, sempre us sorpreneu que m'emborratxi amb una copa de vi o una cervesa (només)... cadascú té la seva constitució i el seu aguante no????

Anònim ha dit...

Pues la verdad es que nunca he comentado al respecto, pero te dire que tienes suerte, porque si te emborrachas con nada, no te tienes que dejar mucha pasta.

P.D. Todo tiene su lado bueno.

Unknown ha dit...

que dura es la vida de los que tenemos un mini aguante al alcohol...