5/5/08

Homenatge





Últimament només tinc temps de "Michoud express"... justament avui que he començat a arreglar les categories per fer-les més útils i menys poètico-referencials. Visca el pragmatisme - pensareu!

De fet, volia narrar una petita anècdota però ho deixo per altre moment en què no em caiguin les parpelles. Si mireu l'hora ho comprendreu. Acabo de tornar a casa, després de sopar en un restaurant japonès del meu poble en la inestimable companyia de tres persones forànies (Núria, Pablo, Jose) ... i això se m'ha fet estrany, molt raro. La Silvia també ho ha dit. Després del japonès, hem anat a beure cava a la seva terrassa i veure el dvd de Man-ferri (això però no estava previst). Confessem que no hi havia cap bar obert al poble i que és la raó que haguem hagut d'ocupar casa de la Sílvia i, potser, molestar els veins...

Això és un homenatge* a ells i elles!!!

______________________________________________________________
* Núria: això val un comentari teu, sisplau, que no paro d'homenatjar-te!

4 comentaris:

Anònim ha dit...

Nos homenajeas y pones una foto tuya?? Almenos podrias haber puesto una foto del niño negro naciendo con camiseta! O del cat!! Espero con impaciencia un comentario en tu blog sobre las suecadas. Je t'adore!!

Anònim ha dit...

Ah! Y viva Martorell, me ha encantado.

PD: Odio a Man-Ferri

la chica ha dit...

felicitats, núria, la homenajeada!
felicitats, nurit, l'autora!
nurit, avui vés a dormir aviat! (loca!)

Unknown ha dit...

si, clarit!!