16/7/08

Llista n/4 Cançons per un bon cd de música variada


El meu bloc quedarà tancat per vacances uns pocs dies. De fet, deu en concret. Alguns ja ho sabíeu, que marxo a Sicília des de el 17 fins al 26. Espero que a partir de 27 de juliol el bloc torni amb renovades forces, grans temes i moments inspirats. Segurament us narraré el meu viatge per terres italianes. Mentre no marxo, continuo rumiant més llistes, ja que estic en període de redactar només llistes. Encara no sé si us agraden, si teniu cap queixa podeu expressar-la a l'apartat de comentaris.

Començo, com ja és habitual, amb una cita escollida per Stendhal per encapçalar un capítol de «Le Rouge et le Noir»: " E sarà mia colpa, Se cosi è?" Machiavelli. Que vol dir: "I serà culpa meva, si és així?".

Continuo amb una bona llista: cançons per un bon cd de música variada. Espero que us plagui. Com potser recordeu, no és la primera vegada que m'enfronto a la creació d'un cd de música (encara que aquest que us poso aquí no ha pres cos, només té existència a nivell teòric). Com deia, en altres ocasions he hagut d'esprémer-me el cervell per crear cedés de música. Recordeu el regal d'Eli d'aquest any? O el que vaig fer quan marxàvem al Sud de França aquesta primavera? I aquests són només dues mostres...

Ara us deixo amb les meves propostes...

1/ Carly Simon, You're so vain

2/ Amy Winehouse, Back to black

3/ Blondie, Heart of glass

4/ Françoise Hardy, Comment te dire adieu

5/ The Beatles, Can't buy me love

6/ The Cardigans, Carnival

7/ Cass Elliot, Make your own kind of music

8/ The Killers, Mr. Brightside

9/ New Order, What Ever Happened

10/ Michael Sembello, She's a maniac

11/ Coldplay, A message

12/ Damien Rice, The Blower's Daughter

13/ Téléphone, Je Rêvais d'un autre monde



Quines cançons hi posaríeu vosaltres?

12 comentaris:

Anònim ha dit...

Te gusta Blondie?? Si, la respuesta es positiva yo pondria tmb la de Call me.

Yo creo que falta un poco de caña a ese cd. pondria la cancion "Wo bist du" o "Spring" del cd Rosenrot de Rammstein. Tmb algo de KISS y de Queen es obligado o si te van las baladas rockeras...
Ohne Dich (Rammstein), Wings of change (Scorpions), Für Immer (Doro, warlock), Still loving you (Scorpions) o Stirb nicht vor mir (Rammstein).

Bueno, ahora algo de musica disco, la cancion You make me feel de Silvester siempre aporta buen rollo.

Xo Nuria aclarame el estilo xq tengo xa todos....Rock, heavy, metall, techno, tecktonik, house, disco, makina, dance, electrodark,...

P.D. Tanto que me decis con Eurovision, la cancion de Ucraina de este año (Shady lady), que quedo 2ª, esta en el GTA 4!!

Unknown ha dit...

Sí, Blondie m'agrada. Call me era una altra opció.

Ja saps que el meu amor per Rammstein i tot això dista molt del teu, Jose. Però tampoc no m'importa preguntar en les botigues si tenen samarretes d'aquests grups, no com a tu.

No et puc aclarir estil perquè ha de ser un cedé variat. D'estil variat vaja.

Anònim ha dit...

Pues nena, recomiendo que escuches las baladas rockeras xq son muy buenas. Wings of change es muy famosa y no hay nadie que no se la sepa.

Xdona wapa, pero he preguntado muchas veces x esa camiseta y nunca he encontrado lo que busco. No pregunte xq ya sabia que no iba a estar. Siempre tienen la misma puta camiseta horrible!

Espero que tengas un buen vuelo y no lo pases demasiado mal. Las vacaciones seguro que llenaran entradas y entradas de este blog. Un besazo.

Matty ha dit...

Doncs parlant de balades rockeres, la que mai falta a les meves llistes i cd's és "more than words" d'Extreme. És taaaaan bonica!
També afegiria "Purple Rain" de Prince que és "lo más mejor". Què vols que et digui: sóc fan incondicional de Prince ("el travesti que li agrada a la mama" segons els meus fills). No comments!
I, para amenizar la velada, algun estandard americà ja sigui cantat pel Sinatra o pel Bublé (que és més guapo... i més viu).
Bon viatge!!!!!

Unknown ha dit...

Això del travesti que li agrada a la mama és molt i molt millor que "artista anteriorment conegut com prince" i últimament ¿?

Gràcies Matty per les propostes. Espero que tothom s'animi poc a poc a deixar cançons i que, quan torni de Sicilia, n'hi hagi moltes per fer un cedé magnífic.

Gràcies Jose pels ànims.

Anònim ha dit...

Jo afegiria un "You never can tell" per ballar com Uma Thurman al Jack Rabbit Slim's o alguna cosa estil calypso com ara "Not me" cantat per Robert Mitchum.
Insubstituible "Comment te dire adieu"!!!

Bon viatge!!

la chica ha dit...

- one, d'u2
- so lonely, de the police
- pràcticament qualsevol d'antònia font:
si estàs alegre, per exemple: alegria, wa yeah, alpinistes samurais
si estàs trista, per exemple: aquesta pluja, tots es motors, cibernauta joan, dins aquest iglú, viure sense tu (ui, paro que m'embalo...)
- creep, de radiohead
- cançao do mar, dulce pontes
- una del boubacar! que mono :)
- lágrimas negras

si em vols animar el dia, sisplau, no em regalis aquest cd.

bon viatge!

Unknown ha dit...

Gràcies Silvia C i Clara... n'hi ha algunes que no les conec. O sigui que faré un emule i ... a veure què.

Sí Comment te dire adieu és gran! Gainsbourg era gran!

Anònim ha dit...

Hotel California de The Eagles me parece imprescindible, Paint it black o She's like a rainbow de los Rolling, y porsupuesto el We all everybody de Drive Shaft!

Anònim ha dit...

Se me ocurren más que nunca dejaria de poner en un cd: La versión de Cowboy Junkie's de Sweet Jane de Velvet Underground, A Rush of blood to the head de Coldplay, Like a friend de Pulp o I'm just a girl de No doubt

Unknown ha dit...

+ emule nuria

merci

Anònim ha dit...
Un administrador del blog ha eliminat aquest comentari.