27/12/08

Entrada de Nadal

A vegades aconsegueixo esdevenir una persona bastant pragmàtica. I crec que amb el títol d'aquesta entrada he demostrat que puc ser-ho. L'any passat, el dia de Nadal, i també el dia de la vigília de Nadal i altres dies de les festes, fins que vaig marxar a Florència, vaig escriure molt al bloc. Possiblement recordareu que fins i tot el 24 de desembre a la matinada escrivia al bloc. I aquest any, potser us ha sorprès, a vosaltres, hipotètics seguidors i lectors del bloc, el meu silenci per uns dies.

El cert és que he passat fora (i en una molt bona companyia) aquests tres dies. I que, per tant, no he tingut temps per escriure, ni lloc, ni ganes. Ara mateix tampoc no se m'acudeix res que vulgui explicar. Només vull constatar la meva sorpresa en adonar-me de com han canviat les coses en 365 dies i alegrar-me de moltes coses (no de tot).

Em queda desitjar-vos un Bon Nadal... i deixar-vos amb un fragment cinematogràfic que té un cert poder suggestiu sobre mi: per la seva emotivitat (potser fàcil) i per la bellesa del muntatge. Pertany a la darrera seqüència de «Nuovo Cinema Paradiso» on el protagonista veu fragments que durant anys van censurar de les pel·lícules que passaven a la sala de cinema esmentada al títol, i que està situada al seu poble, en l'interior de Sicília.


7 comentaris:

la chica ha dit...

buoni fetti a tutti

segur que el giorgio ho sap dir millor, que és italià ;-P

Unknown ha dit...

segurament sí, però ara deu estar de vacances i no deu tenir internet, per això no es conecta... quan torni que solucioni aquesta situació, sisplau

la chica ha dit...

giorgio, torni pronti i solucioni questi problemi :) per favore

Unknown ha dit...

sembles el papa ratzinger a polonia

la chica ha dit...

:)

Anònim ha dit...

Hola bonica!
Bon Nadal per tu també i una abraçada plena de carinyu!
I sí, et llegim! Sempre!
la que es manifesta!

Unknown ha dit...

bon any

buon anno a tutti (a lo ratzinger: boni ani a tutti)

grazie lectora anonima i als altres tb!!

escric des del curro (comencem a escaqjarnos)