3/3/08

The Other Boleyn Girl




Dissabte vam anar al cinema a veure «The Other Boleyn Girl» i vaig arribar després a dues conclusions:

1. Hollywood mai no podrà fer una pel·lícula de tema històric sent fidel als fets. Tots els que la veieu aneu després al wikipedia i pregunteu-li per Anne Boleyn. Us sorprendrà la inexactitud del relat fílmic...

2. Malgrat l'anterior, finalment resultarà que ens farem uns experts en aquesta el segle XVI anglès: entre Elizabeths, The Tudors, etc.

Bé, d'altra banda, crec que «The Other Boleyn Girl» us decebrà: no té la riquesa visual d'«Elizabeth the Golden Age», encara que els vestits i les ambientacions siguin satisfactòries. Tampoc no té fidelitat històrica. La primera meitat de la pel·lícula és bàsicament un melodrama. Després, quan intenta narrar complicacions polítiques, no arriba a res i naufraga mostrant les misèries de la humanitat. Trobo que Natalie Portman ho fa prou bé, i que Scarlett Johansson no passa de fer cara de bleda.

Per últim, com a petició, sisplau-sisplau: que posin en tv (no satèlit) The Tudors ja! Que volem veure Jonathan Rhys Meyers fent de Henry VIII!

4 comentaris:

Rocio ha dit...

Deu meu! l'altre dia va acabar la temporada al plus... suposo que ara d'aquí poc la posaran a TV1 (recorda que és qui s'ha quedat amb els drets). El capítol final... apoteòsic just el final, i mai millor dit... tots els que la hem vist suposem que hi haurà segona temporada

Matty ha dit...

això de l'exactitud històrica... us en recordeu de la pel·lícula Alejandro Magno? amb en Collin Farrell amb els cabells mal tenyits (ros amb arrels negres, negres), amb una mare tant jove com ell (l'Angelina)? Històricament no hi havia per on agafar-la!!!!
Com a mínim en aquest film de les Bolenes, el tipus d'Enric VIII és diferent al que ens tenien acostumats. Sempre era un tipus gordote i repel·lent... ara és l'Eric Bana! Alguna cosa bona havia de tenir, no?

Unknown ha dit...

déu meu, és veritat, què guapo és l'eric bana....

Anònim ha dit...

Hola wapa!
Acabem de veure la peli i ara em vaig a consultar la wikipedia perque cierto es que no em quadren moltes coses...
la noe