12/8/07

Un altre diumenge soporífer




Un altre diumenge soporífer al CCCB. És normal que Fronteres no mati i la gent no es baralli per venir però el més emocionant que m'ha passat avui és que un noi preguntava per un festival (Hamaking) que jo no sabia que existia.




L'única manera de posar-li interès al dia ha estat una compra en un quiosc de les Rambles. He comprat la revista Intouch. Obra magna de la literatura... La portada no té cap desperdici: famoses que es vesteixen de manera inadequada (a parer de les redactores i redactors de la revista) per la seva edat.




Aquesta compra reflexionada és el segon moment trash del weekend. El primer: ahir vam llogar Los Borgia. Hi haurà una pel·lícula on es concentrin pitjors interpretacions per part dels actors? No sabria donar la resposta, en tot cas, han deixat el llistó molt alt... Qualsevol ho supera.




Per últim: i almenys per regalar-nos la mirada. La deposició del Pontormo que es troba a l'església de la Felicità a Florència. El primer cop que vaig anar a Florència no vaig veure aquesta pintura però prometo fer-ho la següent vegada.




No puc suportar ja escriure més banalitats. Ho deixo...