1/11/07

London calling



Londres sembla ser la ciutat de moda, la ciutat on tot ens reclama. Ara hi fan una exposició de Millais a la Tate Britain (fins el 13 novembre). En el British Museum (fins el 6 d'abril) l'exèrcit de terracotta xinès. Art contemporani també hi ha: pintura moderna de Richter i Warhol a The Hayward (fins el 30 de desembre) i grans escultures de Henry Moore al Royal Botanic Garden (fins el 30 de març). Una de pintura renaixentista i barroca a Buckingham (fins el 20 de gener). I fins i tot "The Golden Age of Couture: Paris and London 1947 - 1957" al Victoria and Albert Museum (fins el 6 de gener).


No només això... ara mateix hi viu en Carles... i molt més. Sinó mireu el fotolog de la noia gallega que s'està fent d'or http://www.fotolog.com/am_lul/ i sobretot el més recomanable http://www.fotolog.com/ippy_ippy.


Tot això em fa sentir que no som res els que NO hem viscut en aquesta ciutat. Però NO! Exigim els nostres drets. Hi ha moltes altres ciutats. Igualment belles. Igualment cosmopolites. On fan igualment exposicions xules. I on qualsevol pot anar a fer fotos boniques i comprar-se roba maca...

1 comentari:

Unknown ha dit...

A mi m'agradari viure un temps a Londres. Yo confieso.
Per cert, molts dels links del teu blog a pàgines de moda els faig servir per a la feina. Estan molt bé. Gràcies!!!!