11/7/07

Estate



Un altre cop és estiu... per què serà que l'estiu ens condiciona tant? Asseguraria que és l'estació de l'any que més fa canviar els nostres hàbits: és l'estació en què anem a dormir més tard, la que menys roba duem, la que més sortim, la que més llegim... Serà per la calor? Serà perquè tenim vacances?

En tot cas a l'estiu és l'única època de l'any que a les onze de la nit un nen idiota i ploramiques i els seus avis es poden posar a fer soroll sota la meva finestra. Gràcies família amiga per molestar-me!

Quan marxi l'estiu però l'enyorarem oi? Com diu la cançó: "No me quedan días de verano el viento se las llevó...".

Tot això en el fons té una gran raó, motiu: la presència inquietant sota la meva finestra. I un altre motiu més fosc: m'he cremat a la platja. Sóc una gamba! Un altra cosa que només esdevé en aquests màgics tres mesos de finals de juny a finals de setembre... Com diria Amaral: "Si pienso en ti siento que esta vida no es justaaaaa....". Sí, l'estiu és genial: vaig a la platgeta, veig els meus amics, hi ha rebaixes, menjo gelats, vaig de viatge, etc. El que és injust és que s'acabi no?

Per últim: un altre gran motiu per adorar aquest estiu: Scarlett Johansonn i Woody Allen roden a Barcelona... Realment calia?

2 comentaris:

Ithilme ha dit...

Si al señor Allen le apetecía rodar aquí, pues muy bien!! A mi la verdad que me da igual Aunque seguro que le dará más eco internacional a la ciudad después fijo. Vendrán más y más turistas...

El verano....vacaciones, tiempo libre. Eso se aprecia si está la otra cara de la moneda, que es el trabajao( o el estudio, las obligaciones etc). Si estuvieramos en eternas vacaciones no als valoraríamos...

Así que hay que aproevcharlas al máximo!

A ver si nos vemoooos!

Anònim ha dit...

eso eso el varanito ya esta aqui,es la epoca que mas me gusta, luz por todos lados,fiestas populares y de barrios,chicos/as que lucen su cuerpo al sol..(como decia la canción)lo mejor el buen rollo pero sobretodo el poder irte a la playa y disfrutar de la inmensidad del mar(eso si eres de un pueblo de costa porque si no te toca ir a la puta piscina municipal llena de gente...)lo malo que es muy corto pero asi deseamos que vuelva pronto.
ESe woddy ese woddy oe oe oe, el puto amo llega y media barcelona se cierra pa que el xaval haga la penicula, ya esta bien hombre que ruede de noche y luego con el photoshop lo arregle.