20/11/08

Avinyó


Carrer Avinyó, de Barcelona. Rep el seu nom per un família catalana documentada en els segles XIV i XV. Fa un temps s'havia dit, durant un breu lapse, "18 de julio". També la van anomenar Aviñó, Pou de l'Aldà i Calderes Velles. La coneixem pel quadre de Picasso: "Les senyoretes del carrer Avinyó", que la gent anomena "Les demoiselles d'Avignon " pensant en la ciutat francesa, i no en el carrer barceloní.

És un carrer chic, bcbg (bon chic bon genre), huppé, branché, in. Hi ha tantes maneres de dir que està a la moda, en voga. Passejar per aquest carrer és veure gent fashion i botigues de disseny, des de Sita Murt fins al Cirkus, sense oblidar American Apparel.

I malgrat ser un carrer tan magnífic, que rebosa diners, que ara mateix estan reformant suposo per fer més còmode, he de dir que en aquest preciós carrer no hi ha ni una sola paperera. Us demanareu potser per què sóc tan conscient d'aquesta gran mancança? La raó és senzilla i comprensible: Janis, que és una gosseta molt bufona, va fer caca en aquest carrer mentre jo la passejava dijous passat. Com que sóc una persona cívica (no al 100%) duia una bossa preparada per recollir el regal. Però degut a la falta de papereres vaig haver d'arribar fins al carrer Ample amb aquest bonic paquet, fins aconseguir dipositar-ho.

Després diuen que els carrers de Barcelona estan bruts... Després ens demanen que siguem nets... Després pretenen que recollim les merdes dels animals i que no llencem escombraries a terra...


______________________________________________________________
Navegant he trobat aquest escrit que us podria recordar vagament al meu, sobretot al seu principi, no així al seu final.

3 comentaris:

la chica ha dit...

bcn és una merda, oui.
divendres seguies en la recerca de la paperera? ;)

Unknown ha dit...

no...

quina gràcia que ens creuèssim... jo a la moto amb il mio amore i tu no sé... al carrer ferran...

Anònim ha dit...

anava amb gentore de la feinatore